Új termékek

Eperlekvár
A tavasz hírnökei közé tartozik az eper, amiből az egyik legfinomabb lekvár készül. Az Ízes Manufaktúra terméke. Üvege visszaváltható. Ha az átvételre nem hozol csereüveget, akkor az üvegbetét 250 Ft. Ízes, zamatos hazai szabadföldi eperből készült lekvár. Saját termésből készítettük. Az epret sűrűre főztük, hogy könnyen lehessen kenyérre kenni. Palacsintákhoz, süteményekhez is kiváló, de önmagában is finom csemege. Termékadatok: Mennyiség: típusonként változó Tartalom: eper, cukor NEM tartalmaz tartósítószert és a felsoroltakon kívül más adalékanyagot.

Gyufa házi kézműves tészta 200 gr
Szárított Házi tészta, GYUFA - 200 gr Az Ízes Manufaktúra terméke. Saját gazdaságban nevelt tyúkok tojásából, és saját ternelésű gabonából előállított lisztből készült termék. A tészta kizárólag ezt a két alapanyagot tartalmazza, sót, adalékot, színezőanyagot stb. nem. Egyszerre 10 tojást dolgozok fel, ehhez annyi lisztet adok, amennyit felvesz. A tésztát kézzel gyúrom, nyújtom és darabolom. Ebből a mennyiségből általában 1 kg kész száraztészta készül. Kizárólag kézi munkával készült termék. Főzéskor jó bő vízzel számolj. A tészta sokkal jobban duzzad, mint a bolti tészták. Aki fogyasztott már hagyományos módon készített házi tésztát, annak nem kell magyarázni a különbséget. Egy próbát bizonyosan megér- később már ragaszkodni fogsz hozzá!

Grill pakk
Grill kolbász válogatás, sertés, marha és pulyka húsból juhbélbe töltve. Laktóz-, glutén- és szójamentesen valamint garantáltan adalékanyag mentesen! Kiszerelés: 450 g Ízesítés: csípős sertés, natúr sertés, csípős marha, natúr marha, sajtos pulyka ( ementáli sajt).

Original sertés szalámi, csípős
Sertésből készült klasszikus, enyhén csípős ízvilágú vastag kolbász/szalámi termékünk hagyományosan, bükkfával füstölt, glutén, laktóz és szója mentes, valamint garantáltan adalékanyagmentes. Kiszerelés: 300 g

Original sertés füstölt kolbász, csípős
Sertésből készült csökkentett zsír és sótartalommal, csemege ízvilágú normál kolbász termékünk hagyományosan, bükkfával füstölt, glutén, laktóz és szója mentes, valamint garantáltan adalékanyagmentes. Kiszerelés: 250 g

Original grillkolbász, csípős
Sertés kolbász, 100 % sertéshúsból, enyhén csípősen, laktóz-, glutén- és szójamentesen valamint garantáltan adalékanyag mentesen! Kiszerelés: 450 g

Organic szürkemarha szalámi, paprikás, csípős
Szürkemarhából készült, zöldfűszerek és paprika hozzáadásával, enyhén csípős ízvilágú vastag kolbász/szalámi termékünk hagyományosan, bükkfával füstölt, glutén, laktóz és szója mentes, valamint garantáltan adalékanyagmentes. Kiszerelés: 300 g

Organic szürkemarha szalámi, natúr, csemege
Szürkemarhából készült, zöldfűszerek hozzáadásával, csemege ízvilágú szalámi termékünk hagyományosan, bükkfával füstölt, glutén, laktóz és szója mentes, valamint garantáltan adalékanyagmentes. Kiszerelés: 300 g

Organic szürkemarha paprikás grillkolbász, csípős
Szürkemarha grillkolbász, 70 % szürkemarha és 30% sertéshúsból, csipős paprikával, laktóz-, glutén- és szójamentesen valamint garantáltan adalékanyag mentesen! Kiszerelés: 450 g

Organic szürkemarha paprikás kolbász, csípős
Szürkemarhából készült, zöldfűszerek és paprika hozzáadásával, enyhén csípős ízvilágú normál kolbász termékünk hagyományosan, bükkfával füstölt, glutén, laktóz és szója mentes, valamint garantáltan adalékanyagmentes.Kiszerelés: 250 g

Organic szürkemarha natúr kolbász, csemege
Szürkemarhából készült, zöldfűszerek hozzáadásával, csemege ízvilágú száraz kolbász termékünk hagyományosan, bükkfával füstölt, glutén, laktóz és szója mentes, valamint garantáltan adalékanyagmentes.Kiszerelés: 250 g

Organic szürkemarha natúr grillkolbász, csemege
Szürkemarha grillkolbász, 70 % szürkemarha és 30% sertéshúsból, paprika mentes, laktóz-, glutén- és szójamentesen valamint garantáltan adalékanyag mentesen! Kiszerelés: 450 g

Optimal sertés szalámi, csemege
Sertésből készült csökkentett zsír és sótartalommal, csemege ízvilágú vastag kolbász/szalámi termékünk hagyományosan, bükkfával füstölt, glutén, laktóz és szója mentes, valamint garantáltan adalékanyagmentes. Kiszerelés: 300 g

Optimal sertés füstölt kolbász, csemege
Sertésből készült csökkentett zsír és sótartalommal, csemege ízvilágú normál kolbász termékünk hagyományosan, bükkfával füstölt, glutén, laktóz és szója mentes, valamint garantáltan adalékanyagmentes. Kiszerelés: 250 g

Optimal grillkolbász, csemege
Sertés grill kolbász, 100 % sertéshúsból, csemegén, laktóz-, glutén- és szójamentesen valamint garantáltan adalékanyag mentesen! Kiszerelés: 450 g

Szerencsesüti
Ha bizonytalan vagy a szercsédben, akkor ez neked való, mert megerősít és nem mellesleg finom!


Bio tönkölybúzaliszt teljes kiőrlésű, 1kg
A teljes kiőrlésű lisztjeink a mag minden részét tartalmazzák, nem csak a magbelsőt, hanem a csírát és a korpát is, így ez a fajta liszt számít tápanyagokban és rostokban a leggazdagabbnak. Kenyér és egyéb pékáru készítéséhez ajánljuk, önmagában vagy más lisztekkel keverve. A tönkölybúzának a többi búzafajtához képest jelentősen magasabb a fehérje- és a sikértartalma. A szervezet által jól hasznosítható aminosavakban, B- és E vitaminban, káliumban, kalciumban, vasban, mangánban, magnéziumban, fluorban, niacinban, rézben, szelénben, cinkben és rostokban is igencsak gazdag. Termékeink elkészítéséhez kizárólag tanúsított ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagot használunk.


Bio tönkölybúza félbarna kenyérliszt, 1kg
A félbarna lisztjeink kevesebb korpát tartalmaznak, ettől megjelenésre világosabbak és finomabb tapintásúak. Átmenetet képez a fehérliszt és a teljes kiőrlésű lisztek között, ezért széles körben használhatóak bárki számára. Ajánljuk kenyér és pékáru sütéséhez, sütemények vagy száraztészta készítéséhez (akár tojás hozzáadása nélkül) is. A tönkölybúzának a többi búzafajtához képest jelentősen magasabb a fehérje- és a sikértartalma. A szervezet által jól hasznosítható aminosavakban, B- és E vitaminban, káliumban, kalciumban, vasban, mangánban, magnéziumban, fluorban, niacinban, rézben, szelénben, cinkben és rostokban is igencsak gazdag. Termékeink elkészítéséhez kizárólag tanúsított ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagot használunk.


Bio hidegen sajtolt napraforgó olaj, 5 l
A hidegen sajtolás lényege, hogy a préselés közben sem a mag, sem az így előállított olaj hőmérséklete nem haladja meg a 40 ℃-ot. Az ilyen eljárással készült olajokban, az alacsony hőmérsékletnek köszönhetően, épségben megmaradnak a vitaminok, ásványianyagok és az omega-zsírsavak. A hidegen sajtolt napraforgó olaj bővelkedik E és C vitaminban valamint gazdag antioxidánsokban (karotinoid), ami jótékony hatással bír a haj és a körmök állapotára. Továbbá a benne található többszörösen telítetlen zsírsavak miatt, csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát és a koleszterin szintet is. Az előállítás során nem használunk oldószereket, sem egyéb kémiai szereket, csakis mechanikus szűrést alkalmazunk, hogy tisztává varázsoljuk olajainkat. Kitűnően alkalmas sütéshez, főzéshez, pácoláshoz vagy akár önthetjük a salátánkra is. Termékeink elkészítéséhez kizárólag saját, a Bio Garancia Kft. által ellenőrzött, ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagot használunk.


Bio hidegen sajtolt napraforgó olaj, 1 l
A hidegen sajtolás lényege, hogy a préselés közben sem a mag, sem az így előállított olaj hőmérséklete nem haladja meg a 40 ℃-ot. Az ilyen eljárással készült olajokban, az alacsony hőmérsékletnek köszönhetően, épségben megmaradnak a vitaminok, ásványianyagok és az omega-zsírsavak. A hidegen sajtolt napraforgó olaj bővelkedik E és C vitaminban valamint gazdag antioxidánsokban (karotinoid), ami jótékony hatással bír a haj és a körmök állapotára. Továbbá a benne található többszörösen telítetlen zsírsavak miatt, csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát és a koleszterin szintet is. Az előállítás során nem használunk oldószereket, sem egyéb kémiai szereket, csakis mechanikus szűrést alkalmazunk, hogy tisztává varázsoljuk olajainkat. Kitűnően alkalmas sütéshez, főzéshez, pácoláshoz vagy akár önthetjük a salátánkra is. Termékeink elkészítéséhez kizárólag saját, a Bio Garancia Kft. által ellenőrzött, ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagot használunk.


Bio alakorbúzaliszt teljes kiőrlésű, 1kg
Az alakorbúza az egyik legrégebb óta termesztett növény, dél-törökországi leletek szerint feltehetőleg több, mint 10 000 éve háziasították. Ötzi, a jégember is fogyasztotta. Ez az ősi gabonaféle képezte az emberiség élelmiszerellátásának alapját. Itthon a 19. századig termesztették, véglegesen csak a nagyüzemi birtokok kialakulásával szorult ki a termesztésből. Az alakorból készült liszt jellegzetes, halványsárgás színezetű, amelyet magas karotinoid (lutein) tartalmának köszönhet. Az alakor lizin-, mikroelem- és esszenciális aminosav-tartalma magas, szénhidrát-tartalma alacsony. Több növényi zsírt, foszfort, nátriumot, béta-karotint és piridoxint tartalmaz, mint a modern búzák. A teljes kiőrlésű lisztjeink a mag minden részét tartalmazzák, nem csak a magbelsőt, hanem a csírát és a korpát is, így ez a fajta liszt számít tápanyagokban és rostokban a leggazdagabbnak. Kenyér és egyéb pékáru készítéséhez ajánljuk, önmagában vagy más lisztekkel keverve.


Bio alakorbúza félbarna kenyérliszt, 1kg
Az alakorbúza az egyik legrégebb óta termesztett növény, dél-törökországi leletek szerint feltehetőleg több, mint 10 000 éve háziasították. Ötzi, a jégember is fogyasztotta. Ez az ősi gabonaféle képezte az emberiség élelmiszerellátásának alapját. Itthon a 19. századig termesztették, véglegesen csak a nagyüzemi birtokok kialakulásával szorult ki a termesztésből. Az alakorból készült liszt jellegzetes, halványsárgás színezetű, amelyet a magas karotinoid (lutein) tartalmának köszönhet. Az alakor lizin-, mikroelem- és esszenciális aminosav-tartalma magas, szénhidrát-tartalma alacsony. Több növényi zsírt, foszfort, nátriumot, béta-karotint és piridoxint tartalmaz, mint a modern búzák. A félbarna lisztjeink kevesebb korpát tartalmaznak, ettől megjelenésre világosabbak és finomabb tapintásúak. Átmenetet képez a fehérliszt és a teljes kiőrlésű lisztek között, ezért széles körben használhatóak bárki számára. Ajánljuk kenyér és pékáru sütéséhez, sütemények vagy száraztészta készítéséhez (akár tojás hozzáadása nélkül) is.






Zsákbamacska doboz
Csak tesztelésre --- ha sikerül megrendelned, megkapnod és kifizetned -- na akkor lesz az igazi meglepi!


Házi Bodzaszörp (5dl)
Ezt a frissítő szörpöt a bodzabokor frissen nyílt, illatos virágaiból készítettük. Üvege visszaváltható. Ha az átadásra nem hozol csereüveget, akkor plusz 250 Ft az üveg. A termékből összesen négy üveg maradt - 2024.09.06 leltár szerint. Előfordulhat, hogy a megrendelt termék már nem lesz készleten. A szörp fél literes kiszerelésű, csavaros tetejű üvegben várja, hogy valakinek örömet okozhasson. A bodza virágát óvatosan gyűjtöttük, mert az értékes virágport nagyon könnyű elveszíteni, ha rázzuk, dobáljuk. Ha pedig a virágport kiráztuk belőle, már sem olyan finom, sem olyan tartalmas nem lesz, mint kellene. A bodzabokrokat saját földön neveljük, távol a közutaktól. Nem permetezzük, mint egyetlen másik növényünket sem. Minden bokor virágzatának a felét szedjük le, a másik fele megmarad a méheknek, akik szorgos munkával porozzák, hogy később a termést, az érett bogyókat más finomságokhoz is felhasználhassuk. A megtisztított virágok napokon keresztül áznak állandó forgatás mellett, tetemes mennyiségű bio citromkarika társaságában. A készítés utolsó stádiumában felforraljuk, épp csak egyet forr, és már megy is az üvegekbe, ahol tartósítószer és mindenféle adalék nélkül két évig biztosan eláll. Az Ízes Manufaktúra konyhájában nem használunk sem kivonatokat, sem sűrítményeket, sem adalék- vagy tartósító anyagokat. Így a bodzaszörp nem kivonatból készült, hanem elsődlegesen használjuk fel a bodzavirágot. Ez nagyon fontos szempont, mert ez a módszer garantálja, hogy a szörpjeink garantáltan egészséges, tartósítószermentes és nagyon finom élelmiszerek lesznek, ráadásul a hígítási arány is jelentősen megnő, így gazdaságos is. Hogy miért jó a bodzavirágból készített élelmiszereket fogyasztani? az érfalakra rakódott szennyeződéseket oldja, ezáltal méregtelenít, és segíti az érfalak rugalmasságát megtartani. Végső soron a vérnyomás karbantartásában is szerepet játszik. Vízhajtó hatású, segít a vesék átmosásában, vesekő megelőzésében. A szörp töménysége miatt 1:7 arányú hígítást ajánlunk, vagyis a fél liter szörpből 4 liternyi illatos, hűsítő ital készíthető. A szörp felhasználása azonban nem ér véget az üdítőnél! Télen főzz egy jó teát, bármilyen jó, amit szeretsz. Tegyél bele egy kanálnyi szörpöt. Csodálatos ízű, melengető finomság lesz belőle. A szörpöt keverd gyümölcsmártásba. Meglepő ízek keletkeznek, főként jól illik alma és meggymártáshoz. Nyári hőségben hígítsd szódavízzel, tegyél bele jégkockát, egy mentalevelet, kitűnő hűsítő italt kapsz. Még egy nyári ötlet: A szörpöt kisebb mennyiségű vízzel hígítsd, öntsd egy muffinformába, kosárka formába vagy jégkockatartóba. Állíts bele egy kiskanalat, falapocskát vagy hurkapálcát feldarabolva. Nem fog megállni benne egyenesen, de sebaj, jó lesz ferdén is. Fagyaszd le, és készen van az egészséges, finom fagyi. - grátisz tipp: próbáld ki almalével, vagy szőlőlével hígítva is. Termékadatok: Mennyiség: 0,5 liter Hígítási arány: 1:7 Tartalom: Bodzavirág, citrom, cukor NEM tartalmaz tartósítószert és a felsoroltakon kívül más adalékanyagot.




Kökénylekvár
A kökénybokor csodálatos, sötétlila színű, egyedi ízű gyümölcse mára szinte feledésbe merült a konyhakultúra útvesztőjében. Méltatlanul mellőzött gyümölcs. Íze a szilváéra emlékeztet - nem véletlenül, hiszen a szilva távoli rokona. Íze-zamata különleges, éretten édes, enyhe fanyar beütéssel. Egy kicsit többet is érdemes tudni a kökényről, ami régen nem érdemtelenül volt a falusi konyha megbecsült alapanyaga. Olyan helyről kell szedni a bogyókat, ahol nincs nagyobb gépjárműforgalom. A földek mentén található, szabadon növő bokrokkal azért kell vigyázni, mert a szántóföldeket rendszeresen permetezik a gazdák. Mi ezért csakis a saját földjeinken szedett kökényt használjuk, mert ezzel biztosíthatjuk, hogy ne kerüljön vegyszer a gyümölcsbe. Ha kökényt vásárolsz, legyen elsődleges szempont a vegyszermentesség! Fontos az is, hogy tartósítószer vagy sűrítőanyag se kerülhessen az élelmiszerbe. Az Ízes Manufaktúra ezeket nem használja. Csak cukor, eritrit, méz, dió vagy egyéb gyümölcs kerülhet a lekvárba, szörpbe. És hogy miért jó a kökényt fogyasztani? - Rengeteg C-vitamin van benne - Egyik flavonoidja, az ellagsav sejtburjánzást gátló hatású, így a daganatos betegségek megelőzésében, kezelésében hatékony - Enyhe vízhajtó hatású - Kiváló méregtelenítő, mivel a vízhajtó hatásán túl zsírbontó is. -Nagyon sok antioxidánst és vitamint tartalmaz - Hajra, bőrre és körmökre gyakorolt jótékony hatása jól ismert volt még a múlt század elején is. A kökény egy igazi szuperélelmiszer, amit méltatlanul mellőz az élelmiszeripar, de nem véletlenül: A kökény szedése, tisztítása, válogatása, magozása nagyon hosszadalmas, főként kézi munkát igénylő művelet. Konyhai felhasználása változatossá teszi az asztalra kerülő menüt. - szárított bogyó: keverd natúr joghurtba, kiváló desszert. Ha reggelire zabkását készítesz, keverj bele egy kis maréknyit. Nagyon finom, egészséges reggelid lesz, ami kitart ebédig, kalória viszont alig van benne. - áztass egy evőkanálnyi bogyót fél liter langyos vízbe 15 percre, ízesítsd kevés mézzel. Tökéletes tea. - Készíts palacsintát, töltsd meg kökénylekvárral. Kombinálhatod hidegen készíthető vaníliás pudinggal. - Készíts egyszerű piskótát, kend meg vaníliapudinggal és kökénylekvárral, majd tekerd fel. Nincs egyszerűbb, finomabb, egészségesebb süti. - Készíts natúr sültet, csirke vagy pulyka a legjobb. A sütés végén kenegesd meg kökénylekvárral, a keletkező pecsenyelébe tegyél egy evőkanálnyi szárított bogyót, majd forrald össze, ezzel öntsd meg a sültet a tányéron. - Még egy csavar: ugyanez, de marha vagy vadhússal. - Konzervatívabb háziasszonyok próbálják meg a natúr sültet kevés kökénylekvárral tálalni. Aki kíváncsi, kipróbálja. Aki kipróbálja, legközelebb már kérni fogja. Személyes átvételre is van lehetőség, Budapesten és Heves megyében. A budapesti helyszínen nincs mindig készlet, ezért csak akkor rendeld személyes átvétellel, ha nem sürgős, mert lehet hogy két hét is eltelik, mire eljutunk oda a megrendelt termékkel.




Csipkebogyó lekvár
A csipkebogyó késő ősszel érik, akkor kell szedni, amikor az első dér már megcsípte. Bogyóiból a magvakat és szőröket eltávolítva fenséges csemege készíthető, melynek vitamintartalma és élettani hatásai kivételesek. Az Ízes Manufaktúra konyhájában készített csipke (vagy hecsedli) lekvár nagy előnye, hogy mi direkt a gyümölcsöt használjuk fel, és nem sűrítményekből dolgozunk. A gyümölcsöt frissen kezdjük feldolgozni. Tisztítjuk, alaposan mossuk és válogatjuk, ezt követően kerül sor a főzésre, majd a dupla passzírozásra. Az első passzírozás célja a magok eltávolítása, másodszorra pedig szőrszitán törjük át a pürét, melynek célja a csipkebogyó belsejében található kis szőrök eltávolítása. Ha elkészült a püré, mérjük, forraljuk, hozzáadjuk a cukrot vagy mézet, és amint újra forr, máris megy az üvegekbe. Még egy fontos érv a lekvárunk mellett: nem adunk hozzá vizet, tehát az üvegekbe került lekvár színtiszta gyümölcs valamint az ízesítésre használt cukor. Szóval, bátran kóstoljátok meg, mert azon túl, hogy nem teszünk bele semmilyen adalékot vagy tartósítószert, a termesztés is vegyszermentesen zajlik. A lekvár igazán selymes állagú, nagyon finom csemege! Konyhai felhasználása jóval túlnyúlik a klasszikus lekváros kenyéren, palacsintán: A vasárnapi ebédre készített sültet a sütés utolsó perceiben kenegesd meg a csipkelekvárral. A natúr csirke vagy pulykasültet kínáld csipkelekvárral. Nagyon finom, és főleg egészséges pecsenyét fogtok ebédelni. Ha gyors finomságot szeretnél készíteni, dobj össze egy 2-3 tojásos piskótát. Amíg sül, készíts el egy vaníliapudingot. A kész piskótát kend meg a pudinggal, majd kenj rá csipkelekvárt. Megszórhatod még darált dióval is. Tekerd fel és szeleteld. A kisült palacsintát is készítheted a fenti töltelékkel. Fontos számunkra az újrahasznosítás. Az üvegeket igyekszünk többször újra felhasználni. Ezért vásárláskor a sima üvegek árához 250 Ft-ot, csatos üvegekhez pedig 450 Ft-ot hozzászámolunk. Az üvegbetétet visszaadjuk, ha az üveget visszakapjuk. Tartalma: csipkebogyó, cukor vagy méz A lekvár tartósítószert vagy más adalékanyagot nem tartalmaz. A termesztéshez semmilyen vegyszert nem használunk. A feldolgozás során nem használunk állati eredetű hozzávalót, tartósítószert vagy más adalékot. A lekvárok bio és vegán élelmiszerek, valamint glutén- és laktózmentes termékek.

Csiga házi kézműves tészta 200 gr
Szárított Házi tészta, CSIGA - 200 gr Az Ízes Manufaktúra terméke. Saját gazdaságban nevelt tyúkok tojásából, és saját ternelésű gabonából előállított lisztből készült termék. A tészta kizárólag ezt a két alapanyagot tartalmazza, sót, adalékot, színezőanyagot stb. nem. Egyszerre 10 tojást dolgozok fel, ehhez annyi lisztet adok, amennyit felvesz. A tésztát kézzel gyúrom, nyújtom és darabolom. Ebből a mennyiségből általában 1 kg kész száraztészta készül. Kizárólag kézi munkával készült termék. Főzéskor jó bő vízzel számolj. A tészta sokkal jobban duzzad, mint a bolti tészták. Aki fogyasztott már hagyományos módon készített házi tésztát, annak nem kell magyarázni a különbséget. Egy próbát bizonyosan megér- később már ragaszkodni fogsz hozzá!

Spagetti házi kézműves tészta 500 gr
Szárított Házi tészta, SPAGETTI - 500 gr Az Ízes Manufaktúra terméke. Saját gazdaságban nevelt tyúkok tojásából, és saját ternelésű gabonából előállított lisztből készült termék. A tészta kizárólag ezt a két alapanyagot tartalmazza, sót, adalékot, színezőanyagot stb. nem. Egyszerre 10 tojást dolgozok fel, ehhez annyi lisztet adok, amennyit felvesz. A tésztát kézzel gyúrom, nyújtom és darabolom. Ebből a mennyiségből általában 1 kg kész száraztészta készül. Kizárólag kézi munkával készült termék. Főzéskor jó bő vízzel számolj. A tészta sokkal jobban duzzad, mint a bolti tészták. Aki fogyasztott már hagyományos módon készített házi tésztát, annak nem kell magyarázni a különbséget. Egy próbát bizonyosan megér- később már ragaszkodni fogsz hozzá!

Csusza házi kézműves tészta 500 gr
Szárított Házi tészta, CSUSZA - 500 gr Az Ízes Manufaktúra terméke. Saját gazdaságban nevelt tyúkok tojásából, és saját ternelésű gabonából előállított lisztből készült termék. A tészta kizárólag ezt a két alapanyagot tartalmazza, sót, adalékot, színezőanyagot stb. nem. Egyszerre 10 tojást dolgozok fel, ehhez annyi lisztet adok, amennyit felvesz. A tésztát kézzel gyúrom, nyújtom és darabolom. Ebből a mennyiségből általában 1 kg kész száraztészta készül. Kizárólag kézi munkával készült termék. Főzéskor jó bő vízzel számolj. A tészta sokkal jobban duzzad, mint a bolti tészták. Aki fogyasztott már hagyományos módon készített házi tésztát, annak nem kell magyarázni a különbséget. Egy próbát bizonyosan megér- később már ragaszkodni fogsz hozzá!






Cérnametélt házi kézműves tészta 200 gr
Szárított Házi tészta, CÉRNAMETÉLT - 200 gr Az Ízes Manufaktúra terméke. Saját gazdaságban nevelt tyúkok tojásából, és saját ternelésű gabonából előállított lisztből készült termék. A tészta kizárólag ezt a két alapanyagot tartalmazza, sót, adalékot, színezőanyagot stb. nem. Egyszerre 10 tojást dolgozok fel, ehhez annyi lisztet adok, amennyit felvesz. A tésztát kézzel gyúrom, nyújtom és darabolom. Ebből a mennyiségből általában 1 kg kész száraztészta készül. Kizárólag kézi munkával készült termék. Főzéskor jó bő vízzel számolj. A tészta sokkal jobban duzzad, mint a bolti tészták. Aki fogyasztott már hagyományos módon készített házi tésztát, annak nem kell magyarázni a különbséget. Egy próbát bizonyosan megér- később már ragaszkodni fogsz hozzá!

Szélesmetélt házi kézműves tészta 500 gr
Szárított Házi tészta, SZÉLESMETÉLT - 500 gr Az Ízes Manufaktúra terméke. Saját gazdaságban nevelt tyúkok tojásából, és saját ternelésű gabonából előállított lisztből készült termék. A tészta kizárólag ezt a két alapanyagot tartalmazza, sót, adalékot, színezőanyagot stb. nem. Egyszerre 10 tojást dolgozok fel, ehhez annyi lisztet adok, amennyit felvesz. A tésztát kézzel gyúrom, nyújtom és darabolom. Ebből a mennyiségből általában 1 kg kész száraztészta készül. Kizárólag kézi munkával készült termék. Főzéskor jó bő vízzel számolj. A tészta sokkal jobban duzzad, mint a bolti tészták. Aki fogyasztott már hagyományos módon készített házi tésztát, annak nem kell magyarázni a különbséget. Egy próbát bizonyosan megér- később már ragaszkodni fogsz hozzá!

Nagykocka, házi kézműves tészta 500 gr
Szárított Házi tészta, NAGYKOCKA - 500 gr Az Ízes Manufaktúra terméke. Saját gazdaságban nevelt tyúkok tojásából, és saját ternelésű gabonából előállított lisztből készült termék. A tészta kizárólag ezt a két alapanyagot tartalmazza, sót, adalékot, színezőanyagot stb. nem. Egyszerre 10 tojást dolgozok fel, ehhez annyi lisztet adok, amennyit felvesz. A tésztát kézzel gyúrom, nyújtom és darabolom. Ebből a mennyiségből általában 1 kg kész száraztészta készül. Kizárólag kézi munkával készült termék. Főzéskor jó bő vízzel számolj. A tészta sokkal jobban duzzad, mint a bolti tészták. Aki fogyasztott már hagyományos módon készített házi tésztát, annak nem kell magyarázni a különbséget. Egy próbát bizonyosan megér- később már ragaszkodni fogsz hozzá!