Alkoholmentes különlegesség - Verjous 2024 - zöldszőlő lé – „alternatív citromlé” bioszőlőből A verjous a zöld, éretlen szőlő kipréselt levéből, minimális kén hozzáadásával, pasztőrözéssel készült. Zölden szüretelt bio kékfrankos és cabernet franc szőlőből készült, alkoholmentes termék. Palackozás dátuma: 2024.07.22. Hűvös helyen tárolandó, felbontás után hűtőben több hónapig is eláll. Használat előtt érdemes felrázni. Kövess minket a Facebookon és Instagramon is! Nézd meg milyen volt a 2025-ös Verjous szüret :) www.facebook.com/diofasibiobirtok www.instagram.com/diofasibiobirtok
A szalonna hagyományos füstöléssel készül, amit az érlelés követ. Így érjük el a kiváló minőséget és ízt. A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni!
A sertések saját állományból kerülnek feldolgozásra. A szalonna hagyományos füstöléssel készül, amit az érlelés követ. Így érjük el a kiváló minőséget és ízt. A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni!
A szalonna hagyományos füstölésű, amit az érlelés követ. Így érjük el a kiváló minőséget és ízvilágot. A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni!
Az egész homoktövis bogyókat borpárlatba tesszük cukorral, vaníliával, kardamommal, szegfűszeggel és fahéjjal. 2 hónap érlelés után a kész homoktövis likőrt leszűrjük. A visszamaradt bogyókat aszalógépbe tesszük, 24 órát aszaljuk, így az alkohol elpárolog, de az ízek megmaradnak.
Összetevők: Trappista sajt,Vaj, Fehér kifli tészta, Kockázott bacon 100g-ban: Energia (kJ/kcal) 1296,00 kJ / 320,00 kca Zsír - amelyből telített zsírsavak 10,94 g 5,23 g Szénhidrát - amelyből cukrok 41,93 g 4,43 g Rost 1,22 g Fehérje 12,11 g Só 0,83 g Allergének: Tejet, Glutént tartalmaz
Összetevők: Só, Búzafinomliszt, Kovász, Víz 100g-ban: Energia (kJ/kcal) 765,00 kJ / 181,00 kcal Zsír - amelyből telített zsírsavak 0,56 g 0,16 g Szénhidrát - amelyből cukrok 37,17 g 1,08 g Rost 1,20 g Fehérje 6,05 g Só 0,45 g Allergének: Glutént tartalmaz
Friss, vegyszermentesen nevelt bazsalikomból, dióból, parmezán sajtból készült krémes pesto, sóval, citromlével ízesítve, olívaolaj és napraforgóolaj (3:1) keverékében. Kiváló reggeliző kence, illetve használható tésztákkal összeforgatva szószként, levesbe, mártásokba, ragukba, rizzsel, sült zöldségekkel, salátával összekeverve ízesítőként. 120 ml