Összetevők: 100g-ban: Energia (kJ/kcal) 1398,00 kJ / 343,00 kcal Zsír - amelyből telített zsírsavak 3,29 g 1,24 g Szénhidrát - amelyből cukrok 68,67 g 21,35 g Rost 1,49 g Fehérje 8,36 g Só 0,36 g Allergének: Tojást, Tejet, Glutént tartalmaz
100g-ban: Energia (kJ/kcal) 979,00 kJ / 456,00 kcal Zsír - amelyből telített zsírsavak 25,10 g 12,13 g Szénhidrát - amelyből cukrok 48,86 g 20,27 g Rost 1,88 g Fehérje 7,71 g Só 0,23 g Allergének: Tojást,Tejet, Diót, Glutént tartalmaz Szójabab előfordulhat
100g-ban: Energia (kJ/kcal) 1281,00 kJ / 456,00 kcal Zsír - amelyből telített zsírsavak 18,96 g 12,75 g Szénhidrát - amelyből cukrok 61,64 g 29,81 g Rost 2,66 g Fehérje 7,37 g Só 0,26 g Allergének: Tojást,Tejet, Glutént tartalmaz Földimogyoró, Szójabab, Dióféle, Szezámmag előfordulhat
Különleges, virágos ízű szörp citrusos jegyekkel kombinálva, mely kézzel morzsolt levendulavirágból készül. 500 ml
Fekete napraforgómag - Madáreleség 1 kg-os kiszerelés, saját termelés
Magyaros ízvilágú félkemény sajt a termék ára a súly fügvényében változhat
Összetevők: 100g-ban: Energia (kJ/kcal) 1385,00 kJ / 338,00 kcal Zsír - amelyből telített zsírsavak 8,31 g 3,48 g Szénhidrát - amelyből cukrok 54,71 g 9,64 g Rost 1,95 g Fehérje 9,68 g Só 0,39 g Allergének: Tojást, Tejet, Szójababot, Glutént tartalmaz
Összetevők: Senna margarin, Dobozos kalács tészta, Máktöltelék 100g-ban: Energia (kJ/kcal) 1298,00 kJ / 431,00 kcal Zsír - amelyből telített zsírsavak 21,58 g 9,80 g Szénhidrát - amelyből cukrok 48,44 g 22,36 g Rost 3,86 g Fehérje 8,25 g Só 0,23 g Allergének: Tojást, Tejet, Szójababot, Glutént tartalmaz
A papírhéjas mandulát forrásban lévő vízbe tesszük, majd pár percet forraljuk. Hideg vízzel átöblítjük, és kibújtatjuk a mandulákat a barna héjból, miközben a törött és sérült szemeket eltávolítjuk. A fehér natúr mandulát sütőbe tesszük és sokszor átforgatva, kb. 2 órát pirítjuk alacsony hőmérsékleten. Ha már roppanós aranyló barnás a színe kivesszük a sütőből, alaposan megsózzuk és csomagoljuk.
A csontjhéjat eltávolítjuk és a barna papírhéjas mandulát serpenyőbe tesszük, ahol némi olíva olajjal és sok sóval elkezdjük pirítani. Amikor a héja sötétbarna és finoman roppan, még egyszer megsózzuk és csomagoljuk.