Fermentált Zöldparadicsom Salsa- 330ml
Nagyanyáink nem éltek olyan pazarló életet mint mi. Nem dobtak ki ételt, sőt a be nem érő paradicsomok felhasználási módját is kitalálták. A zöldparadicsom télire kitűnő savanyúság lehet.
Egy dolgot tisztázzunk rögtön az elején! A zöld paradicsomról mindig előjön, hogy mérgező. Igen, ez igaz....De!
A zöld paradicsomok egy szolanin nevű, mérgező alkaloidot tartalmaznak, ami egyszerre NAGY mennyiségben fogyasztva mérgezési tüneteket okoz.
De ki eszik meg több mint fél kilo zöldparadicsomot egyszerre? (Ne tedd!)
Fogyaszd bátran ezt a zamatos, hagymás, savanyúságot, melyet kiválóan balanszíroz a fekete hagymamag és a citruslé fűszeressége.
Tökéletesen feldob bármilyen sültet, de mi előszeretettel javasoljuk egy frissítő reggeli mellé is.
Az előállítás során minimális hulladék keletkezik, hiszen a zöldségek héját komposztáljuk!
Műanyagmentes eljárással dolgozunk, hiszen a terméket frissen szedett zöldségekből készítjük, tárolni pedig kizárólag rekeszben szoktuk, a termékeinket újrahasználható üvegekbe tesszük, melyeket szelektíven ajánlott gyűjteni.
Szezonális zöldségeket, gyümölcsöket dolgozunk fel, ezzel is csökkentve a hűtőszekrények használatát.
Minőségi és vegetáriánus (k)enni való, ami tartósítószer és adalékanyag mentes és még a Bolygónak is segítesz vele!
1500 Ft/db